7 Mart 2011 Pazartesi

Sonundaa:)


Merhabalar,
Hafta sonu çok güzel zamanlar geçirdim. Geçtiğimiz perşembe akşamı Eskişehire gitmek üzere yola çıktım.Hemen nedenini söyleyeyim: ev arkadaşımın isteme merasimine katılmak amaçıyla yaptım bu yolculuğu.Kızı isteyen okul arkadaşım,istenende kız da ev arkadaşım,çöp çatanları da ben olunca bu seramoniye katılmamak imkansız olurdu herhalde.
Neyse çıktım yola,otobüste çok şeker bir insanla tanıştım sabaha kadar hiç aralıksız sohbet ettik-ben normalde otobüse biner binmez uyumaya başlarım-çok güzel bir sohbetti.Ve sabahın beş buçuğunda Eskişehirdeydik, bu kadar kısa sürmesi beni bayağ şaşırttı.Eskişehir çok güzeldi biraz gezdik,kuzenim ve eşini ziyarete gittim,oldukça keyifli bir Eskişehir çıkarması oldu benim için.Seramoni koşuşturması da çok farklıydı kimse neyapacağını bilmiyor çay mı kahve mi bohça mı yüzükler mi derken kızı aldık verdik oldu bitti:) Aşağı da gördüğünüz yastıktan daha önce de bahsetmiştim diye hatırlıyorum. Aylar öncesinden başlamıştım yastığı yapmaya nazar olmasın diye seramoninin bitmesini beklemiştim. İşte o gün bugündür.

Malzemeleri kemer altından almıştım.Tabi hiç yüzük yastığını tam boyut elimde tutmadığım ya da görmediğim için birtek boyut ayarlamak zor oldu ama bu aşamayı Aslı ve Ali'nin ortak kararıyla hallettik. Çiçekler Kanzashi çiçekleri,tabi ilk denemelerim olduğu için azıcık basit oldu gibi ama gene de şık görünüyorlar.Yeşil kurdelenin asimetrik yerleşmesi tamamen spontan bir şekilde oldu.Diğer ince kurdaleler de yüzükler için yerlerini aldılar.Aşağıdaki resimlerde henüz dikilmemiş halini görüyorsunuz.Dikmek oldukça zor oldu diyebilirim. Önce annemlere götürdüm biz yapamayız dediler :( bühü bühü eve geri getirdim.Dedim terziye götürürüm ama büroda okadar yoğun ki işler o da olmadı,ben de oturdum elde bir arkadan bir önden büyük bir dikkatle diktim.Makina dikişinden farkı yok diyebilirim.




Önemli olan Aslı ve Alinin beğenmesiydi ve onlar beğendiklerini söylediler:) beni kandırmıyorlardır değil mi:)
Not: Tamamen bitmiş resimlerini yarın ekleyeceğim dün uyuyakalmışım resimler de bundan dolayı evde kaldı:)

3 yorum:

halime dedi ki...

harika bir caalışma ellerine saglık....
sevgiler...
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun....

funda baltaci dedi ki...

Beğenmenize sevindim:) Dün cevap yazacaktım ama malum bloglara girilemiyor uğraştım olmadı.Geç oldu ama bunun geç kalmışlığı olmaz ,Sizinde dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

tülin dedi ki...

Yastık çook zarif.Hayırlısı olsun arkadaşlarınız için de.

merak ettim diyenler