16 Mayıs 2012 Çarşamba

Hastalıklı bir hal aldım

Yaklaşık 5-6 aydan beri ayda bir kere fena halde hastalığa yakalanıyorum. Ben ki çok zor hasta olan ,yok yaee ne hastalığı diyen insan yataklardan çıkamaz oldum. Daha 4 hafta önce hastanelere taşındım yeter diyordum ki geçen hafta yatağa çakıldım kaldım. Mevsim geçişi mi virus mü neyse artık yeter -duydun mu beni?- yeter yani benimki de can yaa. 3 gündür ruh gibi dolaşıyorum bugün yeni kendime geldim.Bu konuyu artık burada kapattık diye düşünüyorum lütfen bir süre görüşmeyelim ilişme bana.
Gelelim asıl konumuza, kuklamız hanım kızımıza hala bir isim koyamamış olmakla beraber artık vücudunu genel olarak bitirmiş bulunuyorum. Bir tek ayaklar kaldı ki sanırım onların anatomisi-ergonomisi işte böyle birşeyinde hata yapmışım. bir kaç denemede olmayınca sinirden o hamurla minik bir top kafa yaptım. Gözlerini oydum minik top kafa misket gibi birşey yaptım. Sonra vazgeçip ellere devam ettim.

 Tellerden yaptığım bu elleri birşey ile kaplamak gerekli midir değil midir ,yoksa sadece boyamak yeterli midir? bunları biraz düşünmem gerekecek.
 Aşağıdaki resmideki elbiseyi bilin bakalım kime dikeceğim :)
not: babacım süpersin, süpermensin, hadi hallet şu dikiş makinasının motorunu da dünya kurtulsun:)


8 yorum:

Jeff Lafferty dedi ki...

Very nice!
Jeff

funda baltaci dedi ki...

Thank you :)

funda dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun adaşım. Hanım kızınız da gok güzel olmuş, ellerinize sağlık . Elbisesi de hazırlanınca artık görücüleri kapıya dayanır :))

bahar006 dedi ki...

Çok geçmiş olsun, elbisenin dikilmiş halini şimdiden merak ettim:)

funda baltaci dedi ki...

Çok teşekkür ederim ,artık çok daha iyiyim :) Bu haftasonu elbiseye odaklanıp neler yapabileceğime bakacağım, Aslında hanım kızımızın bacaklarını biraz daha uzun yapsaymışım iyiymiş:) içime sinmezse bir bacak boyu değişimi yapabilirim :)Görücülerin kapıda biraz daha beklemesi gerekebilir:P

Özge Başağaç dedi ki...

Funda,
İzlemedeyim.Süper gidiyor...
öske

funda baltaci dedi ki...

Holley senin gıyabında izmir cadısı diye aramada bulunup sıfır sonuç elde etmiştik, şimdi inceliyorum blogunu:)

Özge Başağaç dedi ki...

:) Teknoloji cahili olan ben soruyorum: İzleyenler bölümü nedir? Yenir mi? Ne işe yarar? Ve de bloguna link verebilir miyim benim orada?

merak ettim diyenler