12 Mart 2012 Pazartesi

Denedim,bitirdim,çizdim

Aylar yıllar önce aldığım "MOD PODGE" kumaş tutkalını kıyamadığım için açıp kullanmamıştım- evet şaşırtıcı olabilir kullanmayacaksam neden aldım ki işte benimki farklı bir psikoloji benim olsun köşede dursun- neyse artık gün bugündür kullanma zamanı gelmiştir dedim hadi bakalım göreceğiz. Şimdi şöyleki: aşağıdaki resimler deneme amaçlıdır umarım yüzümüz yere gelmez.Normalde bu tutkal ile ayakkabıların üzerini kumaş kaplıyorlar ama tabiki ben ayakkabıma da kıyamadım:) bu tutsun onu da deniyeceğim tabiki.
Evet şimdilik kosla oksi kutu kapağını kapladım :)  önce zemine bir kat tutkal uyguladım bunun içinde gittim bulaşık süngerini kestim onu kullandım. Sonra üzerine kumaşı yerleştirip busefer kumaş üzerinden bir kat daha tutkal geçtim.Tutkal kurudukça şeffaflaşıyor gibi ama süngerin hareketleri yüzeyde görelebiliyor. Hoş kim okadar burnunun dibine sokup inceleme gereği duyar onu bilemiyorum.

Aşağıda gördüğünüz de ,hatırlayacağınız üzere Gün yastığı onun bir altında Gece olanında tasarımını görebilirsiniz. Sadece boyaması kaldı ancak biraz yoruldum,çokkk uykum geldi, kaldı gene :) ama önemli olan biryerden başlamak değil midir :)




Ve dipnot: sonunda araba kredisini bitirip bize bu güzel cheesecake'i alan "birazmüzikbirazhayal" blogunun sahibi Emel ablacığımıza çok teşekkür edip,diyette olduğunu hatırlatıyoruz.
Ekstra not: Emelcim o kocaman cheesecake dilimi buaralar görüp görebileceğin en büyük dilim diye resmini buraya koydum arada bakıp bakıp hey gidi günler hey dersin:)

2 yorum:

Emelcik dedi ki...

Fındık Fında, cheesecake ahh ahhh diyorum şimdiden ama tutucam kendimi :) Yastığı sevdim ama benim tarzım çiçekli böcekli şeyler :)) Tutkal olayı aklımdan çıkmıyor, en kısa zamanda bana ayakkabı alıp denemeye ne dersin? Birlikte kumaş bakalım olur mu?

funda baltaci dedi ki...

Ben artık halley falan yerin napalım :( Çiçekli böcekli yastıklarda olacak ama bunlar başka :)

merak ettim diyenler