15 Mart 2012 Perşembe

1 iyi,1 de kötü haber

Merhabalar herkese,
Allam gece gece niye kramplar giriyor ayağıma anlamış değilim, kola mı yapttı,cips mi yaptı, makarna mı yaptı,sakız mı yaptı yoksa sorun sadece ayağımda mı? Bu soruların cevabını merak ediyorum :)
Neyse gelelim asıl konularımıza 1.si yeni bir diziye başladım ve çok gülüyorum kesinlikle izlemelisiniz diyorum :) İsmi aşağıda da gördüğünüz gibi NEW GIRL ben izlerken oldukça eğleniyorum eminim siz de beğeneceksiniz:) Ancak sorun şuki anlayamadığım bir nedenden ötürü sevgili internetim buaralar dizileri indirmekte inat ediyor. Ben de yüklenmesini beklerken minik minik birşeylerle uğraşıyorum .
Evet iyi haber uğraştığım şeylerden biri GeCe yastığı ve onu az önce bitirdim. Bir tek gerçek bir yastık haline getirilip Gün ile dikiş makinesinden geçmesi gerekiyor ki malesef bu hafta olamayacak.Allahım benim neden bir dikiş makinem yokkkkk-sayın babacım duy sesimi- ben neden rahatça makinemle dikiş yapamıyorum.
 Evet sırada kötü haber, meğersem mod podge'un bir raconu varmış ve ben racona uymamışım.Kumaşı kapağa uygulamadan önce kapağı mod podge ile sıvama kaplamıştım sonra kumaşı yapıştırıp bir de kumaş üzerinden mod podge ile son bir kat geçmiştim. Neyse bugün eve geldim merakımdan tırnağımla acaba kumaş kapaktan ayrılacak mı diye bir çentik attım ve evet sağolsun(!) ayrıldı. Demekki neymiş öncelikle kumaşı kapağa yapıştıracak deli gibi bir yapıştırıcıya ihtiyaçımız varmış sanıyorum ki o turuncu mod podge ya da bildiğimiz bali-derbi tarzı bişey oluyor. Neyse başarmama az kaldı ümitliyim bir dahaki sefere hedefe ulaşmış olacağım.

3 yorum:

sıyırtık dedi ki...

Geçmiş olsun.O kadar şeyi bir günde yediysen kesin bişey olur ama bunun kramp olacağını sanmıyorum:)Bana da gece olurdu.(niye gece olduğunu da anlamış değilim yatakta farkında olmadan ters hareket yapınca oluyordu sanırım).

funda baltaci dedi ki...

makarna ve kola akşam yemeğimdi ,cipsde akşam atıştırmasıydı sakızsa zaman geçirmek için, okadar da çok sayılmaz yahuu :) ters hareket az oksijen sonuç kramp diye bir tezim var :)

sıyırtık dedi ki...

Ben kepekli ve sebzeli makarnaya başladım:)Spora başladığımdan beri kepek ekmeği,kepekli makarna tam light oldum yani:))Artık marketten birşey alırken iciğine ciciğine bakıyorum.Ne kadar protein var ne kadar karbonhidrat var diye:)

merak ettim diyenler