10 Kasım 2011 Perşembe

Bir ruya gibi hayat

Yazıma başlayacağım ama öncesinde muhteşem bir profiterol tarifi geliyor.


Akşam Mr.E ile konuşuyoruz dediki bir bak bakalım, bir açtım videoyu profiterol tarifi :)amca sanki çayına şeker katıp karıştırıyor ,o rahatlıkta başlıyor profiterol tarifi vermeye:)hayır kendim yaptım ondan biliyorum. O hamurunu yaparken bildiğiniz kas yapıyor insan, öyle kolay değil yani. Tabi alıştıktan sonra herşey kolay geliyor ama ilk anda zor işte.
Sanırım önemli olan sonunda aldığınız keyif:) Annemle ben bayramlarda şuruplu tatlılardan bıkınca her bayram farklı bir tatlı yapmaya başladık. Geçen bayramda annem profiterol yaptı;tek lokmalık kakao soslu & beyaz çikolata soslu hindistan cevizli. Kesinlikle tavsiye ediyorum deneyin, öyle her bayram baklava, kalburabastı,kadayıf olmazki, bunları her gittiğimiz yerde yiyoruz zaten:) Not: ısrarcı bayram teyzeleri yeter ama ya yemiycem işte...
Gelelim asıl yazımıza. Mr.E 'den gidiyoruz bu gece, aa dur bişey bulmuştum dedi ve linki attı gitti :)
link<<<THOMAS DOYLE>>>link
daha önce minik insanlardan bahsetmiştim thomas doyle bir adım öteye gidip onlarla tam bir hikaye oluşturmuş. Mr.E'ye söz verdim bir ekip kurucam ona minik adamlar ekibi:) hele bitanesini yapayım da gerisi gelir tabi :)


Thomas Doyle

5 yorum:

Mr.E dedi ki...

Bir yazıda adım bu kadar çok geçtiği zaman duygulanıyorum ^.^

bahar006 dedi ki...

Şu tatlı seven ve sonuna kadar yeyip bitiren insanlara öyle imreniyorum ki:)Bende de varsa yoksa acı, niye tatlı yiyemiyorum ben ya, ağzımın tadı mı bozuk nedir, anlamadım ki:((

funda baltaci dedi ki...

Mr.E ağlama dayanamam :)
Bahar, nasıl tatlı sevmezsin gerçekten mi yani :) şimdi videodaki profiterol olsa yemez misin:) tabi onun yerine de an'a göre acılı bir çiğköfte farklı bir tebessüm getirebilir yüze:)

Mr.E dedi ki...

ha bir de unutmadan mimlisin genç!

Mr.E dedi ki...

Sana biraz motivasyon lazım yoksa yazmayacaksın!!
Ödülün var :)

merak ettim diyenler