17 Nisan 2012 Salı

Beni zayıf yerimden yakaladın yirmidört


Gene dayanamadım. Böyle bizden biri gibi oldu Çiğdem Evrandır, facebookta twitterda blogda hepsinde takibindeyim kendisinin. Ve bence gerçekten güzel pastalar yapıyor. Keşke izmirde olsaymış. Bu yukarıda gördüğünüz pasta beni benden aldı. Yoldaki duruşa bayıldım çok eğlenceli ve dinamik görünüyor. Kimbilir tadı nasıldır :) Siz de beğendi iseniz bu görsel şöleni, ve unutulmayacak pasta lezzetlerini kaçırmayın.
                               "Yirmidört"

8 yorum:

sıyırtık dedi ki...

Un,şeker ve tuz artık benim düşmanlarım.Hayyyyytttt:)Birine yumruk,birine kafa,birine de tekme atarım.Hatta hepsinin üstüne evdeki dumbelleri bile atabilirim:))Bence her ne kadar görünüşleri güzelde olsa uzaktan çağırıyorlar ve o ses içinde yankılanıyor:''Gel ve bizi ye''diye:))Onlara karşı savaşı kazandım.Belki çok nadirde olsa kendimi şımartmak için minik bir şekilde tadlarına bakabilirim ama minik bir şekilde:)Hani bir söz vardı neydi o''bedenimi ele geçirebilirsin ama ruhumu asla''mıydı:)Bende ikisini de ele geçiremeyeceksin pasta:)

funda baltaci dedi ki...

Açıkcası ben duruma düşman kuvvetleri pis pastalar olarak bakmıyorum. Hergün danalar gibi yemezsek bir sorun olmaz bence:) dün gece boyunca rüyamda pastlar gördüm ve sanıyorumki yirmidördün pastalarının lezzetini bilmediğim için ısırdığım her pasta fıss diye sönüveriyordu.Artık rüya mı kabus mu bilemiyorum ama pasta candır :) azıcık spor yaparız nolcakkk yaaa:P ölümüm pastadan olsun modundayım valla bugün:) hatta iş arkadaşımı da ayarttım ki kendisi feci rejimlerde özsütten güzel iki minik pasta aldık oturduk yedik afiyet olsun dimi bize:) evet evet afiyet olsun bize:)

sıyırtık dedi ki...

Afiyet olsun tabi ki de:)Ama''azıcık spor yaparız''daki azıcık ne yazık ki o pastaların yapmış olduğu kiloları eritmeye yetmiyor:)Zaten''Yeni Bir Hayat''yarışmasını seyrettin mi hiç bilmiyorum bayağa üzüldüm oradakiler için.Kızın biri ağlıyordu''Nerden bilebilirdim böyle olacağını''diye.Aslında başta o şekilde konuşması beni kızdırdı çünkü yediğin şeyleri kilo yaptığını biliyorsun ama yine de yemeye devam ediyorsun sonra kilon normal sınırları aşıp yüksek rakamlara çıkınca da ağlıyorsun neden böyle oldu diye.Ama sonra üzüldüm tabi.Yani bu bakımdan''Pasta candır''kısmına biraz süpheyle bakıyorum diyelim:)Bir seneyi geçti sağlam bir şekilde spora başlayalı(kolumun kırıldığı dönemde de 4.5 ay evde yattığım için saldım tabi ki kendimi ve herşeye yeniden başladım.Göbek çıkmıştı iyice eskisi gibi:)ve şimdilerde spora evde devam ediyorum dumbellerimle.Bugün de mekk sehpası aldım eve(Yuppi:)Ve Allaha şükür karın kısmım bayağa düzleşti şimdiki hedefimse baklava olayı:))Şimdiye kadar kilolarımla yaşadım ama bundan sonra kilo istemiyorum çünkü spora ve kilo vermeye başladığımdan beri kendime daha fazla güven duymaya başladım ve daha iyi hissetmeye başladım ve insanların''sen ne kadar kilo vermişssin''demesi de hoşuma gitmıyor değil:)

Kilpi dedi ki...

Ben kıyıp da yiyemem ki bunları O.O Polimer kilden yaptığım şeyleri facebook'da filan ilk paylaştığımda bir arkadaşım pastacılık işine girsene sen, hem kör olmazsın demişti. Ama düşünemiyorum, ben o kadar uğraşıcam, sonra insanlar onu parçalayıp yiyecekler, valla elimden bi' kaza çıkar :P Çiğdem Hanım'ın hem yeteneğini, hem sabrını, hem de sakinliğini tebrik ediyorum bu yüzden eheh :P

funda baltaci dedi ki...

gökşin, aslında spor herşeydir yaa ben de bıraktığıma çok pişmanım yeniden biryerler araştıracağım bakalım, sportif alışkanlıklar insanların ruhunu değiştiriyor resmen , ama pasta candır kısmı herzaman geçerlidir bunu unutma, sadece 10 kişilik bir pastanın bir dilimi candır, 10 dilimi löp löp ettir tabiki :) Buarada yeni hayattaki o insanları anlamıyorum gerçekten, bir kere insan sağlığı için kilosuna dikkat etmelidir bence. İnsanın vucüduna eziyet o kadar kilo.

funda baltaci dedi ki...

Kilpi çok güldüm yorumuna :) parçalayıp yiycekler" vallahi ben de onları parçalarım" :P eheheh şaka tabi. Aslında dediğin gibi yaptığın herşey mideye iniyor, sanırım olayın hazzı insanların yüzündeki tebessüm ile hazırladığın pastanın finaldeki görselliğinde. Bazen ben de bişeyleri yapıp böyle hediye edince acaba diyorum benim kadar önemsiyorlar mı.
Mesela buyüzden kuklalarımı birileriyle paylaşma düşüncesi bile ağır geliyor :) bir gün kuklalarım evden taşmaya başlayınca onları birilerine verebilecek miyim:P görücezz ...

sıyırtık dedi ki...

Peki madem bir dilim pasta cansa, profiterollü,antep fıstıklı,damla çikolatalı,muzlu,frambuazlı bir pasta olmalı ancak o zaman kendisine çeker beni(Tabi bu kadar şeyi bir arada barındıran bir pasta varsa:)Böyle bir pastadan bir dilim yesem zaten bir daha pasta yemem herhalde:))Ben kendime kızıyorum''neden daha önce spora başlamadım''diye o arayı kapatmak için bayağa uğraşıyorum şu anda.92.5 kg ile başladım spora şu anda(bir yarım saat önce tartıldım:)78.7 kg yim:)Ama henüz işim bitmedi:)Madem spora başladık tam yapalım değil mi:)Bu kilo verme olayında herkesin ilaç dediği ama aslında ilaç olmayan ve profesyonel sporcuların kullandığı termojenik yağ yakıcılarda büyük işime yaradı tabi üzerinde yazdığı gibi kullanırsan:)Şu aralar salona gidemıyorum evde yapıyorum antremanımı önce ağırlık sonra 80x5:400 mekik:)Günde 400 mekik çekiyorum deyince''sen nesin ya''diyenler bile oldu:))Aslında 400 buyuk bır rakam ama 5 set olarak yapınca oluyor(50 den sonra bayaga bir ter içinde kalıyorum ama olsun:)Salona giderken ordaki hoca''biz normal insanlar gibi değiliz''demişti hakikaten de öyle oluyor:)Ben gerçi evrimimi tamamlamadım daha ama inşallah tamamlıycam:)Tabi ki Jay Cutler gibi olmam imkansız:)Onun gibi olmak istemem.Güçlü olmak tabi ki güzel birşey ama kendimi o şekilde düşünemem zaten:)Mr.Olympia ya katılmak gibi bir düşüncem de yok ama madem spor yapıyoruz tamamen fit oluncaya ve belli bir şekle girene kadar aynen devam:)

Kilpi dedi ki...

Ben kıyamam ya, ne bileyim, içim gider :) Şeker hamuruyla da bizimkilere bişiler yapıcam bi ara bakalım, evde kaza çıkacak mı denemek lazım :P Şaka bir yana dediğin gibi, insanları mutlu etmek zaten önemli olan :)

merak ettim diyenler